Hírek, újdoságok

BarndmániaRTL Klub Brandmánia


neroTL PLATINA kávékeverék

2012.január 1-től a már piacon lévő, hagyományos, ezüst színű, 80% Arabica-20% Robusta keverék mellett új keverékkel jelenik meg a Tonino Lamborghini Caffé, mely keveréket az idei őszi milánói HOST-on mutatott be a cég nagy sikerrel. Ezen milánói bemutatkozás után már a magyar vásárlók számára is elérhető a termék idehaza!

Cégünket egy kifejezetten a legmagasabb, professzionális igényeknek is megfelelő, igazi blend megalkotása vezérelte, mely továbbviszi a legnagyobb hagyományokkal rendelkező kézműves kávé technológiát, a már megismert Tonino Lamborghini filozófiával kiegészítve.

Célunk egy igen ízgazdag, testes, tisztán fogyasztandó kuriózum kialakítása volt. Nem szerettünk volna beállni a „hazudjhát 100% arabicát!” kategóriába, hanem bátran vállaljuk, hogy ez bizony 93% Arabica - 7% Robusta keverék. Nem divatoknak és kategóriáknak akartunk vele megfelelni, hanem az általunk elvárt magas igényeknek.

E kávékülönlegesség elkészítése igenis igényli az átlagot meghaladó kávékészítési tudományt, ezért cégünk kifejezetten csak olyan helyeknek fogja e különleges keveréket biztosítani, ahol a megfelelő tudás és szakembergárda is rendelkezésre áll.

Terveink szerint ez 2012-ben Magyarországon kb. tíz értékesítési helyet fog jelenteni, ahol a már meglévő kávéfőző géphez és darálóhoz külön ehhez a keverékhez a Fiorenzato cégtől kifejezetten a T.Lamborghini számára gyártott professzionális darálót fogunk biztosítani.

TL csészék

Csészék Platina kávéhoz

Hogy a termék exkluzivitását még jobban kihangsúlyozzuk, nem csak a csomagolása fekete, nem csak a hozzávaló daráló, hanem kifejezetten ennek a kávénak a felszolgálására hivatott csészék színe is az!

Az eddig megszokott d’Ancup által gyártott fehér színű csészék helyett a svájci Club House által dizájnolt, már mázában is a kézzel festett kézműves csészék hangulatát idéző eszközök járnak a termékhez. Kezdetben egy teljesen új típusú csomagolóanyag felhasználásával kapható a T.Lamborghini Platina, 1 kg-os kiszerelésben, tavasztól viszont a már jól megszokott 3kg-os TIN-ben, illetve a »250 grammos fém dobozos csomagolásban is elérhető lesz a keverék.